3D kristalliperhonen 18kpl

6,90 

Kauniit 3D kristalliperhoset kimaltavine siipineen koristavat tyylikkään yksinkertaisesti missä tahansa! Pakkauksessa 18kpl erikokoisia perhosia.

Varasto loppu

3D kristalliperhonen kimaltelevan kauniiseen perhostarhaan!

3D perhoset ovat monikäyttöisiä sisustustarroja, joilla luo oman perhostarhan esim. parvekkeelle tai puutarhaan, koristelet sisätiloissa esim. peilit, ikkunat, ovet, seinän, jääkaapin, luot omaan värimaailmaasi sopivan 3D taulun ja käytät juhlissa esim. hääkoristeena tai syntymäpäivillä. 3D kristalliperhoset ovat kauniin yksinkertaisia, valkoisia ja mustia perhosia, joiden siivet ovat hivenen kimaltavat.

Perhoset saat kiinnitettyä helposti mille tahansa puhtaalle, kuivalle ja tasaiselle pinnalla pakkauksessa mukana tulevilla kaksipuoleisilla tarroilla. Erillisiä liimoja tai teippejä et kiinnitykseen tarvitse.

3D kristalliperhonen pakkaus sisältää 18kpl erikokoisia sisustusperhosia (4,5cm x 3,5cm 5kpl, 6cm x 5,5cm 5kpl, 7cm x 5cm 8kpl) sekä kiinnitystarrat.

Käyttö: taita perhosen siipiä luodaksesi 3D efekti. Kiinnitä perhoseen kaksipuolinen tarra ja perhoset haluamaasi paikkaan. Hyvän pysyvyyden takaamiseksi suosittelemme puhdistamaan pinnan ennen kiinnittämistä. Pinnan on hyvä olla mahdollisimman sileä.

VINKKI! Luo oma kaunis perhostarha yhdistelemällä muiden 3D perhostarrojen kanssa juuri Sinun värimaailmaasi istuvaksi!

Paino 0.023 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “3D kristalliperhonen 18kpl”
0
Ostoskorisi