3D perhonen hopea kukka 12kpl

6,90 

Kauniin kiiltävät 3D perhoset hopeisena koristeellisilla siivillä! Koristele mikä tahansa pinta, missä tahansa tilassa. Pakkauksessa 12kpl perhosia.

Varasto loppu

Ilmoita kun tuotetta on saatavilla

3D perhonen hopea kukka on tyylikäs hopeanvärinen sisustusperhonen oman perhostarhan luomiseen!

3D perhoset ovat monikäyttöisiä sisustustarroja, joilla luo oman perhostarhan esim. parvekkeelle tai puutarhaan, koristelet sisätiloissa esim. peilit, ikkunat, ovet, seinän, jääkaapin, luot omaan värimaailmaasi sopivan 3D taulun ja käytät juhlissa esim. hääkoristeena tai syntymäpäivillä. Hopeanväristen 3D perhosten siivet ovat kauniisti koristellut ja tekevät perhosista kevyen ja tyylikkään näköisiä.

Perhoset saat kiinnitettyä helposti mmille tahansa puhtaalle, kuivalle ja tasaiselle pinnalla pakkauksessa mukana tulevilla kaksipuoleisilla tarroilla. Erillisiä liimoja tai teippejä et kiinnitykseen tarvitse.

3D perhonen hopea kukka pakkaus sisältää yhteensä 12kpl erikokoisia (4kpl 8cm, 4kpl 10cm 4kpl 12cm).

Käyttö: taita perhosen siipiä luodaksesi 3D efekti. Kiinnitä perhoseen kaksipuolinen tarra ja perhoset haluamaasi paikkaan. Hyvän pysyvyyden takaamiseksi suosittelemme puhdistamaan pinnan ennen kiinnittämistä. Pinnan on hyvä olla mahdollisimman sileä.

VINKKI! Luo oma kaunis perhostarha yhdistelemällä muiden 3D perhostarrojen kanssa juuri Sinun värimaailmaasi istuvaksi!

Paino 0.015 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “3D perhonen hopea kukka 12kpl”
0
Ostoskorisi