3D perhonen vaalea 12kpl

6,90 

Vaaleansävyiset 3D perhoset toimivat kauniina koristeena niin sisustuksessa, askartelussa kuin juhlissakin. Pakkauksessa 12kpl erikokoisia perhosia.

Varasto loppu

3D perhonen vaalea kauniin hillittyyn perhostarhaan!

3D perhoset ovat monikäyttöisiä sisustustarroja, joilla luo oman perhostarhan esim. parvekkeelle tai puutarhaan, koristelet sisätiloissa esim. peilit, ikkunat, ovet, seinän, jääkaapin, luot omaan värimaailmaasi sopivan 3D taulun ja käytät juhlissa esim. hääkoristeena tai syntymäpäivillä.

Perhoset saat kiinnitettyä helposti metalliselle pinnalla niissä valmiiksi olevista magneeteista tai mille tahansa puhtaalle, kuivalle ja tasaiselle pinnalla pakkauksessa mukana tulevilla kaksipuoleisilla tarroilla. Erillisiä liimoja tai teippejä et kiinnitykseen tarvitse.

3D perhonen vaalea sisältää 12kpl erikokoisia 3D perhosia hillityn vaaleissa sävyissä (2kpl 12cm, 2kpl 10cm, 2kpl 8cm ja 6kpl 6cm).

Käyttö: taita perhosen siipiä luodaksesi 3D efekti. Kiinnitä perhoseen kaksipuolinen tarra (tai suoraan magneetilla) ja perhoset haluamaasi paikkaan. Hyvän pysyvyyden takaamiseksi suosittelemme puhdistamaan pinnan ennen kiinnittämistä. Pinnan on hyvä olla mahdollisimman sileä.

VINKKI! Luo oma kaunis perhostarha yhdistelemällä muiden 3D perhostarrojen kanssa juuri Sinun värimaailmaasi istuvaksi!

Paino 0.025 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “3D perhonen vaalea 12kpl”
0
Ostoskorisi