Biojäteastia valkoinen 12L

26,90 

Metallinen valkoinen biojäteastia suodattimella! Tyylikkään näköinen ja tilava metalliastia kerää isommankin porukan jätteet. Biojäteastian koko 23cm x 25cm.

Varasto loppu

Tilava biojäteastia valkoinen kerää isommankin porukan jätteet!

Biojätettä syntyy oikeastaan ihan kaikissa kodeissa, työpaikoilla ja mökeillä. Sen kierrättäminen kannattaa, mutta biojätteen kerääminen sen sijaan ei aina ole kivaa. Biojäteastiat saattavat alkaa haisemaan nopeasti ja niitä ei mielellään pidä esillä, vaikka juuri siinä ne olisivatkin kaikken käytännöllisimmällä paikalla.

Sijoita valkoinen biojäteastia keittiön pöydälle tai hyllylle ja astia on aina helposti käytettävissä. Metallinen biojäteastia on helppo pitää puhtaana ja tukevasta kahvasta saat sen helposti kannettua ja nostettua. Kannessa oleva suodatin huolehtii ilman vaihtumisesta astiassa ja estää samalla hajuja leviämästä. 12L tilavuus takaa sen, ettei astia täyty heti eikä sitä tarvitse olla tyhjentämässä jatkuvasti. Tyylikäs biojäteastia keittiöön sopii kaikkii tyyleihin ja on ihana lahjaidea esim. uuteen kotiin muuttaneelle!

Biojäteastia valkoinen korkeus 23cm, halkaisija 25cm, tilavuus n. 12L.

VINKKI! Tutustu myös saman mallin mustaan astiaan!

Paino 1 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Biojäteastia valkoinen 12L”