Imurointipuuteri French Rosemary 250g

10,90 

Ota tekstiilien raikastaminen osaksi viikkosiivousta helposti kotimaisen imurointipuuterin avulla! Raikas French Rosemary käyttövalmiina 250g pakkauksessa!

Varasto loppu

Ilmoita kun tuotetta on saatavilla

Imurointipuuteri French Rosemary kodin tekstiilien nopeaan raikastamiseen!

Candle Light Storyn imurointipuuteri French Rosemary with Pine jättää tekstiileihin raikkaan tuoksun. Käyttövalmis imurointipuuteri on nopea ja helppokäyttöinen tuote kaikkiin tekstiileihin kotona, mökillä ja autossa. Nimestään huolimatta tuoksu ei painotu rosmariiniin tai mäntyyn vaan on todella ”yleisraikas”.

Käyttö: ripottele puuteria tekstiilille, anna vaikuttaa 20-30 min tai jopa yön yli ja imuroi. Samalla kun poistat tekstiileistä tunkkaisen hajun, raikastat myös imurisi.

Tuoksu: raikas rosmariinin ja männyn mieto tuoksu

Pakkaus:  250g valmista imurointipuuteria

Valmistaja: Candle Light Story

Sisältö: sodium carbonate (ruokasooda), sodium chloride (merisuola), dried rosmariini (kuivattu rosmariini), rosmarinus officinalis leaf oil (rosmariinin eteerinen öljy),  ja pinus sylvestris oil (männyn eteerinen öljy)

Varoitus: Sisältää hajusteita. Saattaa aiheuttaa allergisen reaktion. Pidettävä lasten ja lemmikkien ulottumattomissa.

Katso myös imurointipuutereiden tuoksuvaihtoehdot!

Joko tunnet imurointipuuterin?

Imurointipuuteri ei suinkaan ole imurin raikastamiseen, vaikka muun ohella se tekee myös sitä. Candle Light Storyn käsinvalmistetut imurointipuuterit raikastavat superhelposti ja nopeasti tunkkaiset matot, tyynyt, sohvan päälliset, auton verhoilut ja lemmikien makuualustat. Usein tekstiilit pysyvät raikkaana (varsinkin lemmikkikodeissa) vain pienen hetken, eikä niitä aina jaksa olla pesemässä. Imurointipuuterilla saat viikkosiivouksen yhteydessä kaikki tekstiilit lähtien eteisen kuramatosta, raikastettua helposti.

Käyttövalmiit puuterit ovat riittoisassa 250g pakkauksessa.

Candle Light Story on suomalainen yritys, joka valmistaa tuotteita käsityönä Nurmijärvellä. Tutustu Candle Light Storyyn täältä!

Paino 0.3 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Imurointipuuteri French Rosemary 250g”
0
Ostoskorisi