Imurointipuuteri Provencian Lavender 250g

10,90 

Matot, lemmikkien alustat, tyynyt ja patjat raikastat nopeasti ja helposti raikkaalla imurointipuuterilla! Käyttövalmis Provencian Lavender 250g pakkauksena.

Varasto loppu

Ilmoita kun tuotetta on saatavilla

Imurointipuuteri Provencian Lavender tuo tekstiileihin raikkautta helposti ja nopeasti!

Candle Light Storyn imurointipuuteri Provencian Lavender with Tea Tree jättää tekstiileihin raikkaan sitruunaisen tuoksun. Käyttövalmis imurointipuuteri on nopea ja helppokäyttöinen tuote kaikkiin tekstiileihin kotona, mökillä ja autossa.

Käyttö: ripottele puuteria tekstiilille, anna vaikuttaa 20-30 min tai jopa yön yli ja imuroi. Samalla kun poistat tekstiileistä tunkkaisen hajun, raikastat myös imurisi.

Tuoksu: mieto laventeli ja teepuuöljy

Pakkaus:  250g valmista imurointipuuteria

Valmistaja: Candle Light Story

Sisältö: sodium carbonate (ruokasooda), sodium chloride (merisuola), kuivattu laventeli, lavandula angustifolia oil (laventelin eteerinen öljy) ja melaleuca alternifolia leaf oil (teepuun eteerinen öljy)

Varoitus: Sisältää hajusteita. Saattaa aiheuttaa allergisen reaktion. Pidettävä lasten ja lemmikkien ulottumattomissa.

Katso myös imurointipuutereiden tuoksuvaihtoehdot!

Joko tunnet imurointipuuterin?

Imurointipuuteri ei suinkaan ole imurin raikastamiseen, vaikka muun ohella se tekee myös sitä. Candle Light Storyn käsinvalmistetut imurointipuuterit raikastavat superhelposti ja nopeasti tunkkaiset matot, tyynyt, sohvan päälliset, auton verhoilut ja lemmikien makuualustat. Usein tekstiilit pysyvät raikkaana (varsinkin lemmikkikodeissa) vain pienen hetken, eikä niitä aina jaksa olla pesemässä. Imurointipuuterilla saat viikkosiivouksen yhteydessä kaikki tekstiilit lähtien eteisen kuramatosta, raikastettua helposti.

Käyttövalmiit puuterit ovat riittoisassa 250g pakkauksessa.

Candle Light Story on suomalainen yritys, joka valmistaa tuotteita käsityönä Nurmijärvellä. Tutustu Candle Light Storyyn täältä!

Paino 0.3 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Imurointipuuteri Provencian Lavender 250g”
0
Ostoskorisi