Iso seinäkello kaksitoista kromi 120cm

39,90 

Krominen DIY / tee-se-itse seinäkello on takuuvarma katseenvangitsija! Ison seinäkellon halkaisijan saat valittua oman maun mukaisesti välillä 70-120cm.

Varasto loppu

Iso seinäkello kaksitoista kromi on näyttävä DIY / tee-se-itse sisustuskello kotiin ja toimistoon!

Iso seinäkello / sisustuskello on takuuvarma katseenvangitsija missä tahansa tilassa. DIY / tee-se-itse seinäkello on tyylikäs krominen kello, jonka ulkonäköä voit muokata haluamallasi tavalla. DIY seinäkellon asentamista ei tarvitse jännittää, saat mukana suomenkielisen asennusohjeen kuvien kera, jonka ansiosta asennus on helppoa. Asentamista ja käyttöönottoa varten et tarvitse mitään osia, liimoja, tarroja tms., kaikki tulevat valmiina paketissa.

Ison seinäkellon numero-osat ovat tiivistä ja tukevaa EVA-muovia, jonka päälle kiinnitetään kiiltävä krominen tarra. Seinäkellon keskusosa ja viisarit ovat terästä.  Seinäkello toimii yhdellä AA-paristolla, jonka saat paketissa mukana. Näin pääset heti nauttimaan kellosta toiminnassa.

Iso seinäkello kaksitoista kromi koko

  • minuuttiviisarin pituus 39cm
  • tuntiviisarin pituus 31,5cm
  • keskusosan halkaisija 10cm
  • halkaisija oman maun mukaan välillä 70- 120cm.

Numeroina toimivat viivat voit myös asetella aivan niinkuin itse haluat. Tässä tee-se-itse-seinäkellossa numerot ovat tyylikkäinä viivoina ja numero 12 tavallisena numerona.

VINKKI! Isot sisustuskellot ovat ihana lahjaidea uuteen kotiin muuttaneelle tai uuden toimiston perustavalle yrittäjälle! Katso kaikki seinäkellot täältä!

Paino 0.5 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Iso seinäkello kaksitoista kromi 120cm”
0
Ostoskorisi