Iso seinäkello tekstinumerot musta 120cm

39,90 

Tyylikäs musta DIY / tee-se-itse seinäkello tekstinumeroilla. Takuuvarma katseenvangitsija! Ison seinäkellon halkaisija 120cm!

Varasto loppu

Iso seinäkello tekstinumerot musta on näyttävä DIY / tee-se-itse sisustuskello kotiin ja toimistoon!

Iso seinäkello / sisustuskello on takuuvarma katseenvangitsija missä tahansa tilassa. DIY / tee-se-itse seinäkello on tyylikäs musta kello, jonka ulkonäköä voit muokata haluamallasi tavalla. DIY seinäkellon asentamista ei tarvitse jännittää, saat mukana suomenkielisen asennusohjeen kuvien kera, jonka ansiosta asennus on helppoa. Asentamista ja käyttöönottoa varten et tarvitse mitään osia, liimoja, tarroja tms., kaikki tulevat valmiina paketissa.

Ison seinäkellon numero-osat ovat tiivistä ja tukevaa EVA-muovia, jonka päälle kiinnitetään musta tarra. Seinäkellon keskusosa ja viisarit ovat mustaksi maalattua terästä.  Seinäkello toimii yhdellä AA-paristolla, jonka saat paketissa mukana. Näin pääset heti nauttimaan kellosta toiminnassa.

Iso seinäkello tekstinumerot musta koko

  • minuuttiviisarin pituus 39cm
  • tuntiviisarin pituus 31,5cm
  • keskusosan halkaisija 10cm
  • halkaisija 120cm

Tässä tee-se-itse-seinäkellossa numerot 3, 6, 9 ja 12 ovat englanninkieliseniä teksteinä, loput numerot tavallisina. Numerot ja tekstit voit asetella haluamallasi tavalla.

VINKKI! Isot sisustuskellot ovat ihana lahjaidea uuteen kotiin muuttaneelle tai uuden toimiston perustavalle yrittäjälle! Katso kaikki seinäkellot täältä!

Paino 0.5 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Iso seinäkello tekstinumerot musta 120cm”
0
Ostoskorisi