Kestomuki avokado 400ml

12,90 

Värikäs, bambusta valmistettu kestomuki korvaa kertakäyttöiset take-away-mukit! Vihreän kestomukin vetoisuus 4dl (400ml).

Varasto loppu

Hauska kestomuki avokado on kestävä matkakumppani kiireisille kahvin ja teen ystäville!

Värikäs avokado kestomuki kahville, teelle, kaakaolle ja kaikille kylmille ja kuumille juomille. Avokado kestomuki on bambusta valmistettu muki, jonka materiaali on täysin biohajoavaa. Ympäristöystävällisestä kestomukista ei kuumankaan juoman mukana liukene haitallisia aineita juoman sekaan. Kestokupin ympärillä oleva silikonirengas suojaa sormia kuumuudelta ja silikoninen kansi ehkäisee juoman hölskymisen mukista.  Kaikki kestokupin osat voit pestä normaalisti astianpesukoneessa, joten sen puhdistaminen on todella helppoa. Kestokuppi kestää käyttöä ja kulutusta ja vähentää roskan määrää.

Värikäs kestomuki avokado on kauttaaltaan koristeltu avokadon kuvilla ja siinä on tummanvihreä kansi sekä silikonirangas.

Kestomukin tilavuus 400ml (4dl).

VINKKI! Tiesitkö, että monissa kahviloissa saat take away -kahvin edullisemmin, kun otat sen mukaasi omaan mukiin? Take away muki bambu on myös loistava lahjaidea kaikille kiireisille juomien nauttijoille.

Paino 0.5 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kestomuki avokado 400ml”
0
Ostoskorisi