Liitutaulutussi

3,90 

Liidulla kirjoittaminen sottaisaa ja epätarkkaa? Nestemäisellä liitutaulutussilla teet merkinnät ja kirjoitukset siististi ja tarkasti.

2 varastossa

Toimitus 1-3 päivässä alk. 2,90€!

  • 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus
  • Yli 50€ tilaukset ILMAN toimituskuluja!
  • Maksa heti, laskulla tai erämaksuina

Kuvaus

Liitutaulutussi auttaa tekemään merkinnät siististi ja tarkasti!

Liitutaulut ovat kotona ja toimistossa käytännöllisiä, mutta usein liidun kanssa sormet sotkeentuvat eikä tarkkoja merkintöjä saa tehtyä. Nestemäinen liitutaulutussi toimii vastaavasti todella siistinä ja helppona tapana tehdä tarkemmatkin piirustukset, kirjoitukset ja kuviot. Kun haluat merkinnät pois, saat liitutaulutussin jäljen helposti pyyhittyä pinnalta pois. Kun yhdistät tussin liitutaulutarran kanssa, saat kauniit merkinnät esim. säilytyspurkkeihin keittiöön.

Kaksi huomionarvoista asiaa liitutaulutussista: liitutaulutussin väri syvenee kuivuessaan. Aluksi erittäin haalea sävy muuttuu hetken päästä liitumaisemmaksi, tämä on hyvä huomioida aloittaessa. Joillekin pinnoille tussista saattaa jäädä jälkiä, jotka eivät lähde paperilla ja vedellä. Tällaisissa tapauksissa suosittelemme käyttämään mikrokuituliinaa ja/tai liitutaululle suunniteltua puhdistusainetta.

Lisätiedot

Paino0.01 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Liitutaulutussi”