Mustat tähdet 39kpl sisustustarra

7,90 

Tähden muotoiseksi leikattuja, mustia sisustustarroja valmiina käytettäväksi ihan kaikessa sisustuksessa. Tähtitarrojen koot 5cm, 4cm ja 3cm. Pakkauksessa 39kpl tarroja.

Varasto loppu

Mustat tähdet 39kpl sisustustarra on monikäyttöinen seinätarra!

Sisustustarrat ovat helppoja ja nopeita tapoja koristella eri kohteita ja luoda kotiin ja toimitiloihin ihania yksityiskohtia. Monet seinätarrat saat aseteltua haluamallasi tavalla ja niiden käyttö on vain omasta mielikuvituksesta kiinni.

Mustat tähti sisustustarrat toimivat aivan kaikkialla; koristele keittiön välitilan laatat ja kylpyhuoneessa kalusteet, tee laatikostoihin ja kaappeihin kauniita kuvioita tai käytä askartelussa. Seinällä tähti sisustustarrat toimivat hienosti antamassa kaunista kuviointia ja tapettimaista pintaa. Tähtitarroilla voit luoda juuri sellaisia asetelmia ja kuvioita kuin itse haluat.

Mustat tähdet sisustustarran pakkaus sisältää yhteensä 39kpl käyttövalmiita seinätarroja. Erillisiä liimoja tai teippejä et tarvitse. Tähtitarrojen koot 5cm, 4cm ja 3cm.

HUOM! Ennen sisustustarran asettamista paikoilleen, puhdista ja kuivaa pinta huolellisesti. Rasva ja lika huonontavat merkittävästi tarran kiinnittymistä. Paras pinta sisustustarran kiinnitykseen on tasainen ja sileä. Isomman tarran kiinnittämisessä suosittelemma kahta henkilöä.

VINKKI! Katso myös muut harmaat tähdet 39kpl sisustustarra ja valkoiset tähdet 39kpl sisustustarra!

Paino 0.013 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mustat tähdet 39kpl sisustustarra”
0
Ostoskorisi