My Little Pony lollipop sisustustarra 30cm x 60cm

9,90 

Värikäs My Little Pony Lollipop sisustustarra lastenhuoneeseeen pirteän värikkääksi yksityiskohdaksi! Pakkauksessa 4kpl My Little Pony -poneja ja paljon muita pienempiä tarroja.

Varasto loppu

My Little Pony lollipop sisustustarra lastenhuoneeseen!

Lastenhuoneen sisustus muuttuu paljon lapsen kasvaessa ja kehittyessä. Sisustustarrat ovat helppo ja edullinen tapa saada kauniita yksityiskohtia lastenhuoneeseen, jotka on helppoa vaihtaa aina tarvittaessa.

My Little Pony lollipop sisustustarra on pirteän värikäs seinätarra, jonka kaikki osat ovat erillisiä tarroja, joten voit luoda niistä juuri sellaisia kuvia kuin haluat tai jakaa useampaan eri kohteeseen. Sisustustarran voit kiinnittää seinälle, oveen, sänkyyn, kaappiin tai tehdä siitä helposti taulun kiinnittämällä tarran esim. vanhaan ikkunaan.

Tarran lopullinen koko riippuu täysin valitsemastasi asettelusta.

My Little Pony sisustustarra-arkin koko 30cm x 60cm. Pakkaus sisältää 4kpl värikkäitä poneja sekä paljon pienempiä tarroja.

HUOM! Ennen sisustustarran asettamista paikoilleen, puhdista ja kuivaa pinta huolellisesti. Rasva ja lika huonontavat merkittävästi tarran kiinnittymistä. Paras pinta sisustustarran kiinnitykseen on tasainen ja sileä. Isomman tarran kiinnittämisessä suosittelemma kahta henkilöä.

VINKKI! Katso myös muut värikkäät sisustustarrat!

Paino 0.053 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “My Little Pony lollipop sisustustarra 30cm x 60cm”
0
Ostoskorisi