Sisustustyynyn päällinen Dream ruusu 45cm x 45cm

9,90 

Herkkää tunnelmaa huokuva tyynynpäällinen koristetyynylle! Sisustustyynyn päällisessä piilovetoketju ja laadukas pehmeä materiaali. Päällisen koko 45cmx45cm.

Varasto loppu

Sisustustyynyn päällinen Dream ruusu tuo ripauksen romanttista sävyä sisustukseen!

Sisustustyynyillä ja sisustustekstiileillä saat luotua kaikkiin tiloihin pehmeyttä ja pirteitä väriläiskiä helposti ja edullisesti. Valkoinen sohva saa särmikkyyttä ja persoonallisuutta, kun yhdistelet sinne oman sisustustyylisi mukaisesti erilaisia sisustustekstiilejä, värejä ja kuvioita.

Sisustustyynyt koristavat perinteisesti sohvalla ja sängyllä, mutta ne sopivat loistavasti myös esim. parvekkeelle ja ruokapöydän tuoleille tuomaan tukea ja pehmeyttä. Sisustustyynyt ovat helppoja pitää puhtaana, kun käytät niissä vaihdettavia tyynynpäällisiä. Nuhjaantunuttakaan tyynyä ei kannata hävittää; uusi sisustustyynyn vaihtopäällinen uudistaa ja pidentää sen käyttöikää helposti, nopeasti ja edullisesti.

Laadukkaasta polyesteristä valmistettu, silkinpehmeä sisustustyynyn päällinen maison tuo ripauksen romanttista tunnelmaa ja hillitysti väriä sisustukseen.  Dream ruusu sisustustyynyn päällisessä on piilovetoketju, jonka asiosta se on helppo irrottaa ja tarvittaessa pestä tai vaihtaa.

Pehmeän sisustustyynyn päällisen koko 45cm x 45cm.

VINKKI! Katso myös sisustustyynynpäälliset!

 

Paino 0.1 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sisustustyynyn päällinen Dream ruusu 45cm x 45cm”