Sisustustyynynpäällinen ananas marmori 45cm x 45cm

9,90 

Kaunis ananas marmori tyynynpäällinen koristetyynylle! Sisustustyynynpäällisessä piilovetoketju ja laadukas pehmeä materiaali. Päällisen koko 45cmx45cm.

Varasto loppu

Sisustustyynynpäällinen ananas marmori tuo hillityä väriä sisustukseen!

Sisustustyynyillä ja sisustustekstiileillä saat luotua kaikkiin tiloihin pehmeyttä ja pirteitä väriläiskiä helposti ja edullisesti. Valkoinen sohva saa särmikkyyttä ja persoonallisuutta, kun yhdistelet sinne oman sisustustyylisi mukaisesti erilaisia sisustustekstiilejä, värejä ja kuvioita.

Sisustustyynyt koristavat perinteisesti sohvalla ja sängyllä, mutta ne sopivat loistavasti myös esim. parvekkeelle ja ruokapöydän tuoleille tuomaan tukea ja pehmeyttä. Sisustustyynyt ovat helppoja pitää puhtaana, kun käytät niissä vaihdettavia tyynynpäällisiä. Nuhjaantunuttakaan tyynyä ei kannata hävittää; uusi sisustustyynyn vaihtopäällinen uudistaa ja pidentää sen käyttöikää helposti, nopeasti ja edullisesti.

Laadukkaasta polyesteristä valmistettu, silkinpehmeä sisustustyynynpäällinen ananas marmori tuo hillityä väriä sisustukseen. Sisustustyynynpäällisessä on piilovetoketju, jonka asiosta se on helppo irrottaa ja tarvittaessa pestä tai vaihtaa. Toisella puolella ananaksen kuva sekä kaunis harmaa-valkoinen marmorikuvio. Tyynynpäällisen toinen puoli on valkoinen.

Pehmeän sisustustyynyn päällisen koko 45cm x 45cm.

VINKKI! Yhdistä sisustukseen ananasta esim. hopeisella ananas kynttilällä tai sisustusesineellä!

 

Paino 0.1 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sisustustyynynpäällinen ananas marmori 45cm x 45cm”
0
Ostoskorisi