Sisustustyynyn päällinen kirahvi 45cm x 45cm

10,90 

Ihanan pehmeä sisustustyynyn päällinen, jossa kirahvi pinkki purkkapallo suussaan. Tyynynpäällinen sopii kaikkiin 45cm x 45cm tyynyihin.

Varasto loppu

Sisustustyynyn päällinen kirahvi on hauska yksityiskohta sohvalle ja sänkyyn!

Sisustustyynyillä ja sisustustekstiileillä saat luotua kaikkiin tiloihin pehmeyttä ja pirteitä väriläiskiä helposti ja edullisesti. Valkoinen sohva saa särmikkyyttä ja persoonallisuutta, kun yhdistelet sinne oman sisustustyylisi mukaisesti erilaisia sisustustekstiilejä, värejä ja kuvioita.

Sisustustyynyt koristavat perinteisesti sohvalla ja sängyllä, mutta ne sopivat loistavasti myös esim. parvekkeelle ja ruokapöydän tuoleille tuomaan tukea ja pehmeyttä. Sisustustyynyt ovat helppoja pitää puhtaana, kun käytät niissä vaihdettavia tyynynpäällisiä. Nuhjaantunuttakaan tyynyä ei kannata hävittää; uusi sisustustyynyn vaihtopäällinen uudistaa ja pidentää sen käyttöikää helposti, nopeasti ja edullisesti.

Sisustustyynyn päällinen kirahvi on valmistettu kestävästä luonnonvalkoisesta puuvilla-pellavasekoitteesta.  Päällisessä on piilovetoketju, jonka ansiosta saat sen helposti irrotettua vaihto tai pesua varten. Tyynynpäällisen toisella puolella kirahvi puhaltelee vaaleanpunaista purkkapalloa ja päällisen toinen puoli on yksivärinen.

Sisustustyynyn päällisen koko 45cm x 45cm.

Paino 0.1 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sisustustyynyn päällinen kirahvi 45cm x 45cm”
0
Ostoskorisi