Virkattu kori valkoinen

6,90 15,90 

Home by Pinkkis -tuotesarjan kauniit virkatut korit kodin pienten ja isompien tavaroiden säilytykseen. Valitse useasta eri koosta sinun tarpeeseesi sopiva.

Poista

Virkattu kori valkoinen on 100% kotimaista käsityötä!

Virkattu kori valkoinen on verkkokaupan oman, Home by Pinkkis -tuotesarjan käsin virkattu ontelokude kori. Säilytyskori säilyttää siististi esim. meikit, hiuspidikkeet, korut, vanulaput, kosmettikan, askartelu- ja ompelutarvikkeet ja työpöydän pienet tarvikkeet niin kotona kuin toimistollakin. Virkattu kori toimii myös tyylikkäänä tarjoiluastiana esim. juhlissa tai vastaanottotiskillä karkeille.

Valkoinen virkattu kori on valmistettu kierrätyspuuvillaisesta ontelokuteesta, jonka materiaaleina 80% kierrätyspuuvilla ja 20% polyesteri. Kori kestää normaalin pesun 30 asteessa.

Koreja saatava eri kokoisina, valitse valikosta omaan tarpeeseesi sopiva.

VINKKI! Mikäli valikosta ei löydy sopivaa kokoa, teemme koreja myös mittatilaustyönä sekä isompia eriä! Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta tai sähköpostitse [email protected]!

Paino 0.3 kg
Koko

halkaisija 18,5cm, korkeus 6,5cm, halkaisija 16cm, korkeus 8,5cm, halkaisija 19,5cm, korkeus 8cm, halkaisija 18cm, korkeus 9,5cm, halkaisija 23cm, korkeus 12cm, halkaisija 21cm, korkeus 10,5cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Virkattu kori valkoinen”
0
Ostoskorisi