Yrityksestämme

yrittäjä Hanna Virtanen

Pinkki Virtahepo on vuonna 2015 perustettu sisustustuotteiden verkkokauppa, jonka omistajana toimin minä, Hanna Virtanen ja taustajoukoissa mm. rakas avomieheni.

Yrittäjyyden juuret löytyvät suvusta, josta yrittäjiä löytyy aika monta. Vaikka nuorena vannoin, etten koskaan lähde yrittäjäksi, mieli muuttui kuitenkin vuonna 2015, kun ajatus omasta verkkokaupasta alkoi kyteä mielessä. Koska itse rakastan sisustamista, oli valinta hyvin luonnollinen lähteä rakentamaan verkkokauppaa sisustustuotteiden ympärille. Avomiehen kannustamana uskalsin ottaa perustamislomakkeen ja kynän kauniiseen käteen, perustaa yrityksen ja siitä verkkokauppa lähti etenemään.

Olen ollut asiakaspalvelutyössä yli 20 vuotta monella eri alalla ja tavannut sinä aikana asiakkaita laidasta laitaan. Olen myös itse asiakkaana saanut monenlaista palvelua ja nämä kokemukset ovat muokanneet minulle tarkan vision siitä, millaista on hyvä asiakaspalvelu. Emme halua tarjota asiakkaillemme hyvää asiakaspalvelua. Haluamme tarjota PARASTA.

Luemme kaikki saadut palautteet läpi ja meille Sinun palautteellasi todella on merkitystä!

Luonto ja ympäristö on myös lähellä sydäntäni ja sekä arjessa, että yrityksessämme kierrätämme tarkasti. Pyrimme käyttämään pakkausmateriaalit mahdollisimman tarkkaan hyödyksi, pakkaamaan mahdollisimman kevyesti, mutta huomioiden sen, että asiakkaalle saapuessa tuote on moitteettomassa kunnossa. Kaikki meiltä syntynyt jäte myös lajitellaan. Haluamme myös antaa hyvää takaisin ja siksi osallistumme paljon hyväntekeväisyyskeräyksiin. Olemme kuukausilahjoittajana WWF:llä ja lahjoitamme mm. Lasten Klinikoiden Kummien, Balkanin Koirien sekä monen vähävaraisten ihmisten puolesta työtä tekevien järjestöjen keräyksiin. Uskon vahvasti, että pienilläkin teoilla voi olla suuria vaikutuksia <3

Kiitos kun olet sivuillamme <3 Toivon, että tuotteistamme löytyy Sinulle ja kotiisi ihania tuotteita.

- Hanna

0
Ostoskorisi